Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

CMF by Nothing har lanserat Buds Pro och Watch Pro

Smarta wearables till budgetpris.

Av / 2023-09-30 - 17:47
CMF by Nothing har lanserat Buds Pro och Watch Pro

CMF by Nothing, ett nytt varumärke med fokus på konsumentelektronik till lågpris, har precis lanserat sina första produkter, bland annat smartklockan Watch Pro och in-ear-hörlurarna Buds Pro. CMF by Nothing är ett dotterbolag till teknikföretaget Nothing, och deras mål är att erbjuda konsumenterna teknikprodukter till överkomliga priser.

Läs också Nothing lanserar nytt budgetmärke De nya produkterna kommer senare under 2023.

CMF by Nothing Watch Pro

CMF by Nothing Watch Pro är en smartklocka med en robust aluminiumram som omger en 1,96″ AMOLED-skärm med en upplösning på 502 x 410 pixlar. Skärmen har också en ljusstyrka på 600 nits och en bilduppdateringsfrekvens på 58 Hz. En praktisk ”Always-On”-funktion är också tillgänglig, så att användare enkelt kan se vad klockan är utan att behöva aktivera skärmen först.

En av de viktigaste egenskaperna hos Watch Pro är dess långa batteritid, säger CMF by Nothing. Med en batterikapacitet på 340 mAh klarar klockan upp till 13 dagars normal användning. Dessutom kan klockan fungera som en handsfree-telefon när den paras ihop med en smartphone i närheten, tack vare inbyggda högtalare och mikrofoner.

För fitnessentusiaster har Watch Pro en inbyggd GPS-modul som gör att du kan följa dina löprundor och cykelturer utan att behöva bära med dig en telefon i fickan. Klockan har också över 110 olika sportinställningar och hälsofunktioner som pulsmätning och mätning av syremättnad i blodet.

CMF by Nothing Watch Pro
(Foto: CMF by Nothing)

Utöver fitnessfunktionerna har Watch Pro ett antal smarta funktioner, bland annat en väderapp, sömnövervakning, larm, stoppur, kamera- och musikstyrning samt röststyrning. Med sin IP68-certifiering är klockan vattentålig, men den rekommenderas inte för simning i pooler.

Watch Pro finns i tre färger: svart, grå och orange. Pris och tillgänglighet förväntas meddelas under de kommande veckorna.

CMF by Nothing Buds Pro

CMF by Nothing har också lanserat öronpropparna Buds Pro, som levereras med ett runt laddningsetui och har brusreducerande teknik som kan reducera omgivningsbuller med upp till 45 dB.

Buds Pro har dynamiska baselement och kan anpassas efter användarens preferenser med hjälp av en equalizer i den medföljande smartphone-appen. Med aktiv brusreducering kan hörlurarna ge upp till 6,5 timmars uppspelning, medan de utan brusreducering kan ge upp till 11 timmars musikuppspelning på en enda laddning. Laddningsetuiet kan ge tillräckligt med ström för cirka 2,5 extra laddningar.

Hörlurarna är utrustade med en öronigenkänningsfunktion som automatiskt pausar uppspelningen när de tas ur öronen. Dessutom kan användaren stoppa uppspelningen genom att trycka på öronproppen. Buds Pro har en IP54-certifiering som skyddar dem mot svett och lätt regn, vilket gör dem lämpliga för träningspass och utomhusaktiviteter.

CMF by Nothing Buds Pro
(Foto: CMF by Nothing)

Buds Pro finns i tre färger: svart, orange och vitt och kostar 3 499 INR (ca 290 kronor) i Indien, där de först har lanserats.

CMF Power 65W GaN

Slutligen har CMF lanserat CMF Power 65W GaN, en kompakt laddare som kan leverera upp till 65 watts effekt. Laddaren har två USB-C-portar och en USB-A-port och stödjer snabbladdningstekniker som USB-PD 3.0, QC4.0 och Samsungs PV2A.

CMF Power 65W GaN
(Foto: CMF by Nothing)

Värt att notera är att CMF:s produkter ännu inte finns tillgängliga i Norden, men förväntas lanseras internationellt under de kommande månaderna. Tills vidare kan du läsa mer om produkterna här.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple i shitstorm: Ber nu om ursäkt för brutal reklam

Nokia 3210 är tillbaka!

Smartare och starkare – samma kamera

iPad Pro får två OLED-paneler

Nya iPad Air finns i två storlekar

Nothings designtävling avgjord

Försov du dig i morse? Apple medger att det var deras fel!

Ta en paus från nätet med Nokias nya dumma mobiler

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Ljud & Bild
Rulla till toppen