TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Bara några dagar till ny iPad-lansering

Totalt lanserar Apple tre nya iPad-modeller

forfatter
Publicerad 2022-10-17 - 18:26

Om bara några dagar är Apple redo med nya produkter. Det är åtminstone vad    amerikanska nyhetsbyrån Bloomberg erfar.

Enligt Bloomberg är detta en ren iPad-uppdatering med totalt tre nya produkter.

Först och främst kommer det två nya utgåvor av Apples iPad Pro. Med 11 tum respektive 12,9-tums skärm, och båda med den senaste M2-processorn under huven.

Den platta designen från de senaste iPad Pro- och iPad Air-modellerna behålls, och även den nya iPad, en uppdatering av den billigaste och ganska vanliga iPaden, får den nya designen samt USB-C istället för Lightning-porten.

Läs också Så blir iPadOS 16 Många av de nya funktionerna har iPadOS gemensamt med macOS och iOS.
iPad OS 16

Lanseringen sker utan pompa och ståt. Så det blir ingen stort fysiskt möte i Cupertino. Produkterna kommer att dyka upp på Apples webbsidor och pressen kommer att få ett pressmeddelande, förutspår Bloomberg. Förmodligen för att Apple själv vet att denna lansering inte är tillräckligt viktig för att förtjäna mycket uppmärksamhet.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Ny uppdatering för Garminanvändare Garmin släpper funktionsuppdateringar till flera av sina smarta sportklockor och cykeldatorer
En Musk-mobil? Ja tack! Elon Musk hävdar att Apple hotar att ta bort Twitter från App Store. Skulle det hända lovar teknikmiljardären att utveckla sin egen mobiltelefon. Vi ser redan fram emot det.
Nej, USA förbjuder INTE alla Huawei-produkter Amerikanska myndigheters fokus ligger på att stoppa försäljningen av telekommunikationsutrustning och övervakningsteknik från fem namngivna kinesiska företag.
Kungen av vikmobiler är tillbaka Tredje gången gillt, visar Motorola Razr 2022. Äntligen lever Motorolas hopfällbara mobil upp till sin ikoniska föregångare.
Lång men medelmåttig användningstid Nokia X30 5G är den grönaste telefonen från finska HMD, men prestanda är inte imponerande.
Huawei: Så går du runt HBO:s blockad Huawei bekräftar problem med streamingtjänster men föreslår en lösning.
Följ Ljud & Bild