Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

CES 2019: Brusreducerande toppmodell från Audio-Technica

ATH-ANC900BT är en ny toppmodell från Audio-Technica. Vi utlovas bättre ljud och justerbar brusreducering.

Skrivet av / 2019-01-09 - 10:02
CES 2019: Brusreducerande toppmodell från Audio-Technica

Med en förväntad prislapp på ungefär 3 000 kronor tar Audio-Technica upp kampen med Sonys och Boses toppmodeller, och enligt Audio-Technica är det speciellt ljudet som ska vara bättre i ATH-ANC900BT. Framför allt med brusreduceringen påslagen. Det är nämligen så att ljudet av musiken ändras en smula när brusreduceringen aktiveras. Audio-Technica har dock jobbat hårt för att det ska förändras så lite som möjligt.

Audio-Technica ATH-ANC900BT satt skönt på vår utsändes huvud.
Audio-Technica ATH-ANC900BT satt skönt på vår utsändes huvud.

Håller du handen över den vänstra öronkåpan dämpas musiken och ljudet utifrån släpps in, så att du hör om någon pratar med dig.

Bra komfort

Hörlurarna är sköna att ha på sig, tack vare behagliga kuddar, och byggkvaliteten känns stabil. Eftersom färgen svart är det som säljer i det här segmentet har den japanska tillverkaren inte valt att satsa på något fräckare, utan tar plats bland de andra tillverkarna. I svart, alltså.

Hörlurarna överför musiken med Bluetooth 5.0 och har – enligt Audio-Technica själva – en batteritid på 35 timmar.

Vi tänker testa ATH-ANC900BT så fort de kommer till butikerna längre fram i vår.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen