Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Gillar du bas? Kolla in de här

Både brusreducering och 30 timmars speltid.

Av / 2019-05-21 - 09:05
Gillar du bas? Kolla in de här

Brusreducerande hörlurar säljer som glass i solsken. Ingen av dem kan däremot skryta särskilt mycket med tung bas, även om den kan vara både potent och välkontrollerad.

Sony hävdar att de har lösningen: WH-XB900N är ett par snitsiga trådlösa lurar med aktiv brusreducering och extra fet bas.

Musiken i de slutna kåporna styrs med fingrarna på den beröringskänsliga ytan på höger öronkåpa, man kan också stänga av ljudet helt om man vill höra vad som händer runtomkring.

Läs också: Vi testar Jabra Elite 85h – Jabra utmanar eliten

Mer bas

Sony har fintrimmat ljudet med mer bas än vanligt och kallar helt enkelt resultatet för Extra bas. Det kan vara mitt i prick för alla som tycker att brusreducerande hörlurar är lite tunna i basregistret.

XB900N är anpassade för Google Assistant och Amazon Alexa, men även Siri på iPhone, så man kan trycka på en knapp och be lurarna att spela musiken man vill lyssna på.

Sony anger batteritiden till uppemot 30 timmar, batteriet kan också snabbladdas i ungefär 10 minuter och sedan spela i 1 timme.

Läs också: Vi testar Sony WH-1000XM3 – Tyst som i graven

Pris

Sony WH-XB900N kommer i juli och finns i blått och svart. Priset är 2 000 kronor, vilket är en del mindre än de flesta brusreducerande hörlurar.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen