Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Bose återkallar Sleepbuds

Alla kunder får pengarna tillbaka på grund av irreparabelt fel.

Av / 2019-10-04 - 16:10
Bose återkallar Sleepbuds

För exakt ett år sedan lanserade Bose Sleepbuds som skulle revolutionera nattsömnen för personer som har svårt att sova med oväsen runtomkring. Till exempel från en snarkande sängpartner. Sleepbuds var brusreducerande öronproppar, men de spelade inte musik utan i stället naturljud rätt i örat och maskerade på så sätt annat oljud.

Test: Bose Sleepbuds är öronproppar som vyssar dig till sömns

Men i går kväll kom nyheten att Bose återkallar Sleepbuds på grund av problem med batterierna. Många kunder har haft problem med propparna aldrig blev fulladdade eller att det plötsligt stängdes av. Eller både och.

Efter flera försök med att åtgärda problemen genom firmware-uppdateringar har Bose konstaterat att det är själva batterierna som inte är tillräckligt bra.

Återkallas

Sleepbuds återkallas därför fullständigt och alla kunder kan lämna tillbaka dem till sin återförsäljare senast den 31 december och få alla sina pengar tillbaka. Eller så kan de välja att få ett nytt par, men tänk då på att det paret också kan få problem med batteriet så småningom. Om det blir problem med det nya paret efter 31 december så gäller den vanliga garantin.

Bose passar också på att ber om ursäkt:

”We’re sorry for disappointing you, and we’re sorry for not communicating more clearly along the way. We had good intentions, but unless that makes a difference to you, it’s not enough.”

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen