Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Pro-Ject Colourful Audio System

Skrivet av / 2022-10-18 - 13:00
Pro-Ject Colourful Audio System

Pro-Ject Colorful Audio System är något så sällsynt som en anläggning där allt du behöver ingår i ett paket. De traditionella stereoanläggningarna är nästan borta från marknaden, men här får man allt man behöver i den färg man tycker är snyggast.

Systemet kallas inte Colorful Audio System utan anledning. Förutom ljus träfaner kan man välja anläggningen i fem andra färger. Svart eller vitt är två av dem, mörkblå, mörkgrön och påskgul är de andra tre.

CAS-Steel-Blue CAS-Golden-Yellow CAS-Walnut
<
>
Foto: Pro-Ject

Pro-Ject-anläggningen är inte bara till för för vinylsamlare. Förstärkaren MaiA S3 har både trådlös streaming med Bluetooth och digitala ingångar inkluderade, samt analoga ingångar och en skivspelaringång. Således kan man ansluta lite vad man vill utöver Debut Carbon EVO, som är skivspelaren i anläggningen.

MaiA S3.Foto: Pro-Ject

Den levereras också med 2 x 3 meter långa Connect it LS S2 högtalarkablar och Damt it dämpande fötter som du sätter under Speaker Box 5 S2, högtalarna som följer med.

Skivspelaren är en välkänd modell i Debut-serien, med kolfiber dragen över en 8,6-tums aluminiumarm för bättre dämpning och styvhet. Du ansluter den till skivspelaringången på förstärkaren, som är den enda komponenten som förblir mattsvart oavsett vilken färg du väljer för resten av anläggningen.

Speaker Box 5 S2. Foto: Pro-Ject

Förstärkaren levererar 2 x 40 watt till den 27 cm höga Speaker Box 5 S2, som kan levereras i alla färger som visas ovan. Det samma gäller skivspelaren, som också levereras med ett dammlock.

Systemet levereras komplett i den färg du föredrar och är omedelbart tillgängligt i butiker för 1799 Euro.

Rega System One

Startpaket för LP-samlare

Här är stereon för dig som älskar musik på vinyl och behöver bättre ljud.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen