Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Pro-Ject BT Box E HD

Lådan som ger dig Bluetooth i anläggningen.

Skrivet av - Publicerad 2022-09-17 - 10:00
Pro-Ject BT Box E HD

Om du vill strömma musik till en anläggning som inte har en trådlös anslutning finns det flera alternativ. Det enklaste är att köpa en Chromecast eller en enkel Bluetooth-mottagare för några hundralappar.

Då får du bekvämligheten med att strömma musik från din mobil till anläggningen, men det är inte säkert att ljudet blir så bra.

Pro-Ject menar att deras Bluetooth-mottagare ger dig bättre ljud. Den stöder nämligen Bluetooth 5.0 och aptX-HD, som har något större bandbredd och potentiellt bättre ljud än “vanlig” Bluetooth.

blank
Foto: Pro-Ject

Den lilla lådan ansluts till en ledig ingång på systemet, antingen analog eller via den optiska digitala ingången, sedan kan man bara para ihop sin mobil med BT Box E HD och trycka på play, så kommer musiken att strömma ut i rummet.

Den kompakta Bluetooth-mottagaren hanterar upp till åtta enheter, som inte behöver paras ihop varje gång du vill spela musik. Den levereras med en extern strömförsörjning, finns i svart eller vitt, och priset anges till 149 Euro.

blank
Foto: Pro-Ject

Pro-Ject Vinyl NRS Box S3 dämpar knastret

Den fiffiga lådan som tar bort knastret.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen