TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny utgåva av Vertere Phono-1

Verteres skivspelarförstärkare har kommit i en uppdaterad version, kallad Phono-1 MKII L

forfatter
Publicerad 2022-07-26 - 18:30

Skillnaderna är subtila men betydande. Så förklarar Touraj Moghaddam, grundare och chef för Londonföretaget Vertere, sin nya upplaga av deras flerfaldigt prisbelönta skivspelarförstärkare.

Det är den tredje versionen av förstärkaren som nu har fått ett ”L” på bakluckan och bär namnet Vertere Phono-1 MKII L Phono Preamplifier.

Den nya upplagan har förbättrad prestanda, ett nytt guldpläterat L-format kretskort, och enklare åtkomst till DIP-switcharna för att anpassa belastningsimpedans, ingångskapacitans och förstärkning. Enheten är tillgänglig nu och kostar 1 895 euro.

Vertere Phono Inner
RIAA-förstärkarens inre har förbättrats. Igen. (Foto: Vertere)

Mjuk jord

Förstärkaren har en ovanlig omkopplare för att välja signalens jordning, där du kan välja mellan Hard Ground, Ground Lift och Soft Ground. I vissa anläggningar kan detta resultera i ännu lägre bakgrundsbrus från skivspelaren.

DIP-switcharna längst ner på enheten gör det möjligt att välja mellan 15 ingångsimpedanser och 9 olika kapacitanser, samt 10 alternativ för förstärkning. Så att man till exempel kan tämja en något vasst klingande MC-pickup genom att lägga till kapacitans i stället för att minska ingångsimpedansen.

Phono-1 MKII L finns i en mängd olika ytbehandlingar för att passa anläggningen och andra Vertere-enheter.

Vertere Phono 1 Silver 2 Vertere Phono 1 Black 2 Vertere Phono 1 Gloss Black 2 Vertere Phono 1 Orange 2
<
>
Phono-1 MKII L finns i en mängd olika ytbehandlingar för att passa anläggningen och andra Vertere-enheter.
Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu kan du designa din egen Burmester-stereo Det är tillåtet att drömma! Med Burmesters nya AR-app kan du själv plocka ihop en anläggning och se hur den skulle se ut i ditt eget hem.
Prisvärd entrébiljett till högupplöst ljud Strömning och ljudkvalitet går hand i hand med Wiim Mini, som är ett lätt sätt att strömma högupplöst på.
Prisbelönt RIAA i ny upplaga Verteres skivspelarförstärkare har kommit i en uppdaterad version, kallad Phono-1 MKII L
Det bästa köpet i klassen Pro-Ject Debut Pro firar företagets 30-årsjubileum med stil och finess.
NAD 3020 - klassikern vi inte glömmer Den lilla NAD-förstärkaren skapade jubel. Ingen hade hört så bra ljud från en liten förstärkare som kostade så lite.
Föredrar bra inspelningar Trots att Elipson P1 är märkets första förförstärkare är den behagligt fri från barnsjukdomar. Om du letar efter en förstärkarkombination i den övre änden av premiumklassen kan svaret mycket väl vara franskt.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend