Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

McIntosh MB20 Bluetooth-transceiver

McIntosh MB20 ger dig strömning åt båda håll.

Den kompakta McIntosh MB20 är strömningsboxen som både ger dig Bluetooth-strömning till anläggningen och från anläggningen.

Med en MB20 får du trådlös musikströmning i en anläggning som inte har det inbyggt och samtidigt kan du strömma från anläggningen till ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar eller till Bluetooth-högtalaren i köket.

 

McIntosh MB20

Boxen har både balanserade och obalanserade analoga in- och utgångar, men även digitala in och ut, så att den kan anslutas till både ljudkällor och en digitalomvandlare.

Annons

McIntosh berättar att MB20 stöder 5.0 Bluetooth med Class 1, som ger upp till 45 meters räckvidd och upp till tio gånger så lång räckvidd som standard Bluetooth-enheter när de används som sändare. Om den används som mottagare har den en 32 bit/192 kHz-DAC, men när den är kopplad till en extern DAC är den begränsad till 96 kHz.

MB20 släpps nu i maj i USA, något senare i resten av världen. Priset är 500 dollar, alltså ungefär 5 000 kronor.

 

 

Annons
McIntosh MB50 Vem hade kunnat tro att McIntoshs billigaste förstärkare skulle vara perfekt för kräsna öron?

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.