TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

McIntosh MB20 Bluetooth-transceiver

McIntosh MB20 ger dig strömning åt båda håll.

forfatter
Publicerad 2021-05-20 - 16:58

Den kompakta McIntosh MB20 är strömningsboxen som både ger dig Bluetooth-strömning till anläggningen och från anläggningen.

Med en MB20 får du trådlös musikströmning i en anläggning som inte har det inbyggt och samtidigt kan du strömma från anläggningen till ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar eller till Bluetooth-högtalaren i köket.

 

McIntosh MB20

Boxen har både balanserade och obalanserade analoga in- och utgångar, men även digitala in och ut, så att den kan anslutas till både ljudkällor och en digitalomvandlare.

McIntosh berättar att MB20 stöder 5.0 Bluetooth med Class 1, som ger upp till 45 meters räckvidd och upp till tio gånger så lång räckvidd som standard Bluetooth-enheter när de används som sändare. Om den används som mottagare har den en 32 bit/192 kHz-DAC, men när den är kopplad till en extern DAC är den begränsad till 96 kHz.

MB20 släpps nu i maj i USA, något senare i resten av världen. Priset är 500 dollar, alltså ungefär 5 000 kronor.

 

 

Läs också McIntosh MB50 Vem hade kunnat tro att McIntoshs billigaste förstärkare skulle vara perfekt för kräsna öron?
Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu kan du designa din egen Burmester-stereo Det är tillåtet att drömma! Med Burmesters nya AR-app kan du själv plocka ihop en anläggning och se hur den skulle se ut i ditt eget hem.
Prisvärd entrébiljett till högupplöst ljud Strömning och ljudkvalitet går hand i hand med Wiim Mini, som är ett lätt sätt att strömma högupplöst på.
Prisbelönt RIAA i ny upplaga Verteres skivspelarförstärkare har kommit i en uppdaterad version, kallad Phono-1 MKII L
Det bästa köpet i klassen Pro-Ject Debut Pro firar företagets 30-årsjubileum med stil och finess.
NAD 3020 - klassikern vi inte glömmer Den lilla NAD-förstärkaren skapade jubel. Ingen hade hört så bra ljud från en liten förstärkare som kostade så lite.
Föredrar bra inspelningar Trots att Elipson P1 är märkets första förförstärkare är den behagligt fri från barnsjukdomar. Om du letar efter en förstärkarkombination i den övre änden av premiumklassen kan svaret mycket väl vara franskt.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend