TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

McIntosh MB20 Bluetooth-transceiver

McIntosh MB20 ger dig strömning åt båda håll.

Den kompakta McIntosh MB20 är strömningsboxen som både ger dig Bluetooth-strömning till anläggningen och från anläggningen.

Med en MB20 får du trådlös musikströmning i en anläggning som inte har det inbyggt och samtidigt kan du strömma från anläggningen till ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar eller till Bluetooth-högtalaren i köket.

 

McIntosh MB20

Boxen har både balanserade och obalanserade analoga in- och utgångar, men även digitala in och ut, så att den kan anslutas till både ljudkällor och en digitalomvandlare.

McIntosh berättar att MB20 stöder 5.0 Bluetooth med Class 1, som ger upp till 45 meters räckvidd och upp till tio gånger så lång räckvidd som standard Bluetooth-enheter när de används som sändare. Om den används som mottagare har den en 32 bit/192 kHz-DAC, men när den är kopplad till en extern DAC är den begränsad till 96 kHz.

MB20 släpps nu i maj i USA, något senare i resten av världen. Priset är 500 dollar, alltså ungefär 5 000 kronor.

 

 

McIntosh MB50 Vem hade kunnat tro att McIntoshs billigaste förstärkare skulle vara perfekt för kräsna öron?
LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.