High End 2015

Wow! Auralic Aries Mini är dosan många har väntat på. Den kan mer än man vågar drömma om och låter lika bra som de dyrare Auralic-modellerna.
forfatter

Auralic Aries Mini kostar bara 5 000 kronor – mindre än en tredjedel av vad den stora Aries kostar – men har nästan samma specifikationer. 4 GB intern lagring och en möjlighet att utöka med SSD-disk (som kopplar in direkt på undersidan) gör den till en nästan helt komplett nätverksspelare.

Den spelar högupplöst musik i upp till 24 bit/384 kHz (PCM) och stöder 4x DSD och precis som så mycket annat nu för tiden Tidals förlustfria strömningstjänst med 16-bitars filer.

Den kör en ESS 9018-digitalprocessor och styrs från en iOS- eller Android-app.

För 5 000 kronor! Jösses…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.