TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Chronolog från Trigon

Tyska Trigon lanserar sin mediaspelare

forfatter
Publicerad 2012-09-25 - 11:46

Utsöka tonala kvaliteter, superb kvalitet/finish men framför allt ett smidigt användargränssnitt. Det var dessa krav som ställdes på utvecklingsteamet på Trigon Audio för tre år sedan, säger Björn Hestner från den svenska distributören Improved Audio. Resultatet blev TRIGON Chronolog, en mediaspelare ”i referensklass” där mycket omsorg har lags på det intuitiva gränssnittet. Enheten hanteras via fronten eller via en smartphone, läsplatta eller ännu hellre med en pekskärm.

En snabb titt på baksidan visar tydligt att Chronolog ger brukaren ett brett urval av anslutningar och i stället för konventionell hårddisk utgörs lagringsmediet av en SSD på minst 60 GB, fläktlös, tyst och utan rörliga delar. Trigon Chronolog kostar från 52 000. kr, i detta pris ingår extern nätdel, systemfjärr Director, 2 st IN-moduler samt 1 st UT-modul.

www.trigon-audio.de
www.improvedaudio.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend