TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Enorm skärm till Xbox

Philips Momentum 559M1RYV är en 55-tums 4K-skärm som är tillräckligt snabb för Xbox.

forfatter
Publicerad 2021-06-25 - 10:38

Om du föredrar att spela konsolspel framför att titta på TV har Philips/MMD en skärm som passar perfekt. Philips Momentum 559M1RYV är en 55-tums skärm med 4K-upplösning och tillräckligt hög hastighet för att hänga med de senaste konsolerna.

Läs också Maffig gaming i vardagsrummet Om du inte nöjer dig med att spela på en riktigt bra TV så har Philips en lösning som du inte får missa. Tyvärr har de missat ett par viktiga detaljer.

På en spelskärm är snabb uppdatering och kort fördröjning (”lag”) avgörande. Philips Momentum 559M1RYV är Designed for Xbox-certifierad och har en uppdateringsfrekvens på 120Hz samt HDR 1000 och VRR (variabel uppdateringshastighet) för att ge en flytande känsla i spel. Det bådar gott – och verkar vara en viktig förbättring av föregångaren Philips Momentum 558M1RY, som vi har testat men som saknade HDMI 2.1 och bommade på just hastigheten. En funktion som de senaste TV-apparaterna å andra sidan har.

Den enorma skärmen är den första modellen i en helt ny gaming-serie. Fler modeller kommer att presenteras de kommande månaderna.

Läs också Ny TV till PS5 och Xbox Series X Just lagt vantarna på en PlayStation 5 eller Xbox Series X? Då kanske du vill skaffa en bättre skärm också. Vi har testat de bästa TV-apparaterna för gaming!

Philips 559M1RYV: Pris

Philips Momentum Monitor 559M1RYV går att köpa från och med augusti och kostar 14 000 kronor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Samsungs ultrahäftiga gaming-skärm kommer snart till Norden Den böjda 55-tummaren Odyssey Ark kan förbeställas i slutet av augusti – nu vet vi vad den kostar!
Lysande jättematta Få Tron-stil på skrivbordet med Razers gigantiska musmattor med inbyggda RGB-lampor.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend