Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Enorm skärm till Xbox

Philips Momentum 559M1RYV är en 55-tums 4K-skärm som är tillräckligt snabb för Xbox.

Skrivet av / 2021-06-25 - 10:38
Enorm skärm till Xbox

Om du föredrar att spela konsolspel framför att titta på TV har Philips/MMD en skärm som passar perfekt. Philips Momentum 559M1RYV är en 55-tums skärm med 4K-upplösning och tillräckligt hög hastighet för att hänga med de senaste konsolerna.

Läs också Maffig gaming i vardagsrummet Om du inte nöjer dig med att spela på en riktigt bra TV så har Philips en lösning som du inte får missa. Tyvärr har de missat ett par viktiga detaljer.

På en spelskärm är snabb uppdatering och kort fördröjning (”lag”) avgörande. Philips Momentum 559M1RYV är Designed for Xbox-certifierad och har en uppdateringsfrekvens på 120Hz samt HDR 1000 och VRR (variabel uppdateringshastighet) för att ge en flytande känsla i spel. Det bådar gott – och verkar vara en viktig förbättring av föregångaren Philips Momentum 558M1RY, som vi har testat men som saknade HDMI 2.1 och bommade på just hastigheten. En funktion som de senaste TV-apparaterna å andra sidan har.

Den enorma skärmen är den första modellen i en helt ny gaming-serie. Fler modeller kommer att presenteras de kommande månaderna.

Läs också Ny TV till PS5 och Xbox Series X Just lagt vantarna på en PlayStation 5 eller Xbox Series X? Då kanske du vill skaffa en bättre skärm också. Vi har testat de bästa TV-apparaterna för gaming!

Philips 559M1RYV: Pris

Philips Momentum Monitor 559M1RYV går att köpa från och med augusti och kostar 14 000 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Epic Games måste hosta upp

Samsungs 3D-skärm utan 3D-glasögon

Razer ger dig en spark i baken

Skärmarna ska vara stora och datorerna smarta

MSI slår klorna i handhållet spelande

HP och OMEN avslöjar framtiden för datorer och spelutrustning

Fler Samsung OLED-spelskärmar

Toppsäljande Steam-spelen 2023

5 julklappsidéer till spelaren

Nytt highend spelheadset

GTA 6: Se den första officiella trailern!

Spel på Youtube

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen