Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Logitech G släpper tillbehör för videostreaming

Mikrofoner och ljussättning med gaming-stil för streaming från Logitech G.

Av / 2023-09-23 - 12:00
Logitech G släpper tillbehör för videostreaming

Logitech märke för speltillbehör, Logitech G, är nog mest kända för tangentbord, möss och headsets, men har faktiskt även andra produkter som mikrofoner tack vare uppköpet av Blue. Nu kommer även Creator Series, tillbehör för alla gamers där ute som skapar innehåll.

Foto: Logitech

Tack vare expertisen hos Blue kan man nu lansera spelinriktade mikrofoner under Logitech G-märket. Yeti GX behåller den klassiska Blue Yeti-utformningen men har scrollhjulet från spelmössen för att kunna kontrollera mikrofonförstärkningen med en hand. Det har ett superkardoid-upptagningsmönster, vilket innebär att det lyfter fram rösten och undertrycker sidoljud. Man kan låsa ljudinställningarna för ett konsekvent ljud under inspelningen. Man kan även lägga på effekter och filter. Yeti GX är en plug-n-play USB-mikrofon och är kompatibel med Compass-bomarmen.

Foto: Logitech

Yeti Orb är en enklare användarvänlig USB-mikrofon med en anpassad kondensatorkapsel. Den har en strömlinjeformad look, RGB-logotyp och statuslampa med justerbara ljuseffekter för att sätta stämningen under inspelningen.

Foto: Logitech

Litra Beam LX är en dubbelsidig RGB-belysning med TrueSoft-teknik för att forma och rikta ljuset som man vill ha det under inspelningen. Med hjälp av Lightsync RGB kan man förvandla rummet till en virtuell ljusshow. Ljuset kan ställas från varmt till kallt ljus (2700K-6500K) och har en utformning som eliminerar skarpa skuggor. Den kommer även stödja Windows Dynamic Lighting i Windows 11, som gör att man kan koordinera ljuseffekter mellan olika märken av ljustillbehör.

 

Pris och tillgänglighet

Alla produkterna kommer finns hos utvalda återförsäljare och på Logitechg.com

Rek priser: Yeti GX 1 899 kronor, Yeti Orb 849 kronor och Litra Beam LX 1 999 kronor.

Läs också:

Ny mus och tangentbord i Logitech G Pro gamingserien

Logitech lanserar nya tillbehör i sin PRO-gamingserie framtagen med ledande e-sportspelare.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Ny ergonomisk spelmus från Glorious

Skräddarsytt spelljud med Arctis Nova 5

Maskfiasko för Razer

Spela ”Fallout” i Excel

Gaming med hjälp av AI

Mängder av nya spelskärmar

De bästa spelen 2024 (hittills)

Rulla till toppen