Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Gillette och Razer lanserar hygienprodukter för gamers

Razers aprilskämt om Razer-rakhyvel blev så populärt att det nu blivit en riktig produkt.

Skrivet av / 2023-08-27 - 12:00
Gillette och Razer lanserar hygienprodukter för gamers

Många företag i teknikbranschen visar upp mer eller mindre galna produkter som aprilskämt. Mer ovanligt är att de faktiskt blir till riktiga produkter. Men det är precis vad som hänt efter årets skämt med Razer Razer, en spelmus som också kunde användas som rakapparat.

Aprilskämtet (Foto: Razer)

Sedan Razer Razor lanserades som ett skämt har vi haft en brinnande önskan att faktiskt designa en själva. Och nu är vi glada över att kunna ge våra fans vad de har bett om. Samarbetet har resulterat i en design som skapats av båda våra designteam och som innehåller det bästa från både Gillette och Razer med fokus på kvalitet och välbefinnande”, säger Ayesha Durante, Global Marketing Manager för Razer.

Den faktiska rakhyveln kanske inte kan skryta med ”360 fps (follicles per second”, eller ha påståenden om att ”efter att ha rakat sig med Razer Razer, har testpersoner rapporterat en förbättrad spelprestanda på upp till 69%”. Däremot har den metallhandtag, fem flexibla blad och ett magnetiskt ställ. Samt naturligtvis den ikoniska Razer-gröna färgen.

Den riktiga produkten, GilletteLabs Razer Limited Edition, hittar du hos Gilette.

Läs också:

Ansiktsmask från Razer

Razer Zephyr: Spelspecialisterna har gjort en ansiktsmask som inte bara är effektiv – den är cool också.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Böjd 27-tums gamingskärm

Streaming för gamers

Billigare Asus ROG Ally

Nästa Xbox Series X eventuellt avslöjad

Pro-gamingmus och tangentbord

IFA 2023: Nackhögtalare för spelande

Rulla till toppen