Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Wolverine gör comeback i Deadpool 3

Hugh Jackmans Wolverine är inte död! År 2024 återuppstår hjälten med knivbladen i Deadpool 3.

Av / 2022-09-30 - 15:55
Wolverine gör comeback i Deadpool 3

Ryan Reynolds har haft enorma framgångar som anti-superhjälte, full av bitande sarkastisk metahumor, i de två Deadpool-filmerna.

Den här veckan meddelade Reynolds att den tredje filmen i franchisen kommer att släppas den 6 september 2024 – OCH i filmen återvänder Hugh Jackman som legendariska Wolverine.

Ryan Reynolds och Hugh Jackman, Deadpool 3 (Foto: Universal)
Läs också Deadpool Ryan Reynolds återuppståndelse som superhjälte är definitivt en underhållande historia. Deadpool är så självkritisk och cynisk att den nästan sätter punkt för hela genren.

Det enda problemet är väl att Logan/Wolverine faktiskt dog i Logan (2019) …

 

 

Ryan Reynolds som den tidigare specialstyrkesoldaten Wade Wilson blir, som ett resultat av grymma experiment för att framkalla superhjälte-krafter, den närmast odödliga anti-superhjälten Deadpool.

Superhjälten med den fulaste munnen och de mest politiskt inkorrekta kommentarerna kommer snart tillbaka – med Wolverine i laget. Ryan Reynolds förklaring att Wolverine till synes har återuppstått från de döda är att handlingen i Logan äger rum 2029 – långt efter historien som kommer att utspelas i Deadpool 3.

Läs också Superhjälte med djup Och vi som trodde att vi hade tröttnat på X-Men!

I välbekant Deadpool-stil tillkännagav superduon det nya drömlaget på Youtube i veckan; utan att vi blev så mycket klokare…

 

 

Då är det bara att utrusta sig med en generös dos tålamod – det dröjer fortfarande två år tills vi får se duon tillsammans på duken i Deadpool 3.

PS! Wolverine hade faktiskt en liten cameoroll i Deadpool 2, där han dök upp efter eftertexterna.

 

 

Läs också Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen