Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Outer Range: Säsong 2 kommer i maj 2024

Snart dags för mer western-sci-fi med Josh Brolin & co.

Av / 2024-03-04 - 17:28
Outer Range: Säsong 2 kommer i maj 2024

Outer Range beskrivs av vissa som en slags ”sci-fi-version av Yellowstone” och kan tilltala fans av båda genrerna, om de nu finns? Serien handlar om ranchägaren Royal Abbott (spelad av Josh Brolin) som upptäcker ett mystiskt hål i marken, och vi får så småningom reda på att han har varit med om en resa genom tiden!

(Foto: Amazon Prime Video)
Läs också Kevin Costner presenterar "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiär den 28 juni och trailern finns att se nu!

Outer Range säsong 2

Brolin (känd från No Country for Old Men, True Grit och nyligen Dune 2) är inte främmande för vare sig western- eller sci-fi-roller. Han spelar huvudrollen som Abbott och är även exekutiv producent. Övriga medverkande inkluderar Imogen Poots, Tom Pelphrey, Lili Taylor, Sean Sips, Noah Reed och Tamara Podemski.

Säsong 1 fick blandade recensioner, men Brolin har enligt uppgift sagt att han är särskilt entusiastisk inför nästa säsong, där han också har varit med och regisserat ett av avsnitten.

Säsong 2 förväntas komma på Amazon Prime i början av maj 2024. Det finns för närvarande ingen trailer, men under tiden kan du se trailern för den första säsongen här:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen