TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nu kan du ladda ner HBO Max

Nu går det att ladda ner HBO Max till en rad plattformar. Så här gör du!

forfatter
Publicerad 2021-10-26 - 14:28

HBO Max är tillgänglig för nedladdning och redo att användas på en mängd olika plattformar från och med i dag, den 26:e oktober. Det gäller bland annat Android- och iOS-mobiler, webbläsare för Windows, Mac och Chromebook, och inte minst en rad smart-TV-apparater!

För att titta på HBO Max behöver du ett abonnemang. Det kostar 89 kronor i månaden. De som redan är HBO Nordic-prenumeranter kan använda samma inloggning som tidigare.

Här hittar du HBO Max på din nuvarande plattform:

 

Webbläsare

Webbadressen till HBO Max är enkel och okomplicerad: https://www.hbomax.com/se/sv

 

Android-mobil

HBO Max

 

 

Om du har en Android-mobil hittar du HBO Max-appen på den här länken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hbo.hbonow

 

Apple iOS/TV OS

 

Om du har en Apple-enhet hittar du HBO-tjänsten i App Store.

 

Android-TV (Philips, Sony, TCL, Panasonic m.fl)

HBO Max-appen finns nu Google Play Store på din Android-TV.

LG smart-TV

Om du har en LG TV (2017 års modell med WebOS 3.5 eller senare) hittar du HBO Max-appen i LG Content Store, på från menyraden.

Samsung smart-TV

Har du en smart-tv från Samsung med Tizen-användargränssnitt hittar du HBO Max i menyn under APPS, eller genom att skriva ”HBO” i sökfältet.

Läs också ALLT du behöver veta om HBO max Idag förvandlas HBO Nordic till HBO Max – så här får du tillgång till tjänsten.

Playstation

Vi hittade HBO-appen under ”Media” på PlayStation 5.

 

HBO Max: Första intrycket

HBO-Max-menu-989x556 HBO-Max-Game-of-Thrones-989x556 hbo_max_philips_android
<
>

Vi har precis hunnit kolla in tjänsten HBO Max på en Android-TV från Philips, och första intrycket är att den nya plattformen ser överskådlig och snygg ut. Användarvänligheten har fått sig ett klart lyft från den gamla Nordic-versionen. Innehållet ligger i kategorierna filmer, serier och olika genrer. Här finns också särskilda ”hubbar” som samlar olika universum (HBO, Max Originals, Warner, DC, Cartoon Networks) under egna flikar. Huvudsidan påminner lite om Netflix, med en separat lista över de mest sedda serierna.

Utbudet i Warner-arkivet ser lite tunt ut vid första anblicken: bara 219 filmer. Detta ska bero på att plattformen fortsätter att rullas ut under de kommande dagarna och veckorna.

Vissa nya filmer finns i 4K UHD med Dolby Vision och Dolby Atmos-surroundljud. Å andra sidan finns det – tråkigt nog – inga tecken på Game of Thrones i 4K-upplösning ännu. Bara förbättrad HD-kvalitet och 5.1-ljud.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Tyvärr ingen Dolby Vision via appen i LG oled tv fastän det står att filmen har den kvalitén. Exempelvis WW84, Mortal combat, Suicide squad. Tråkigt 🙁

Drakens tidsålder HBO Max satser stort på att prequel-serien till Game of Thrones ska lyfta streamingtjänsten till gamla höjder. Det tror vi att den gör!
En kvinnlig Hulk kan väl omöjligen vara bra? Det finns många droppar i havet – och uppenbarligen ännu fler i Marvel-universumet. Men She-Hulk är faktiskt en frisk fläkt i genren.
Se Karpe på Viaplay Från och med idag kan du se den kritikerrosade Karpe-dokumentären på Viaplay.
Vi vill hellre se Durek som norsk kung! Netflix kokar pinsam, bitvis amatörmässig, såpopera-soppa av historien om det norska kronprinsparet.
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend