Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

I november kommer ”Kärlek & Anarki” på Netflix

Snart släpper strömningsjätten ännu en svensk originalserie.

Skrivet av / 2020-09-18 - 16:20
I november kommer ”Kärlek & Anarki” på Netflix

I april förra året släppte Netflix sin första svenska originalserie, Störst av allt. I år tar strömningsjätten det stora steget från skolskjutningar och de svåra tonåren till mer lättsamt romantiskt drama i Kärlek & Anarki.

Säsong 1 har premiär 4 november.

Kjærighet & anarki (Foto: Netflix)

Kärlek är ett av mina stora intressen och i kombination med anarki blir detta mitt drömjobb”, säger Ida Engvoll

Kärlek & Anarki är skapad av den hyllade manusförfattaren och regissören Lisa Langseth och produceras av FLX, produktionsföretaget bakom Störst av allt.

I serien, som består av åtta avsnitt, möter vi Sofie (Ida Engvoll), karriärkonsult och mamma till två barn. När Sofie får i uppdrag att modernisera ett gammalt förlag träffar hon den unga IT-teknikern Max (Björn Mosten) vilket blir starten på en oväntad flirt. Sofie och Max utmanar varandra, i all hemlighet, att göra saker som ifrågasätter samhällets normer. Det börjar oskyldigt men i takt med att leken blir mer och mer vågad blir konsekvenserna allt större.

_M4_1523.cr2 _M4_2352.cr2 _SR25233.cr2 _M4_1142.cr2 _SR25407.cr2
<
>
Kjærlighet & anarki (Foto: Netflix)

Kärlek & Anarki är skapad av Lisa Langseth, som har långfilmer som Euphoria, Hotell och Pure på sin spännande CV. Langseth är också manusförfattare tillsammans med Alex Haridi (Störst av allt, Real Humans) och regisserar alla åtta avsnitt. Serien produceras av FLX, och teamet bakom Störst av allt, Fatima Varhos och Frida Asp, tillsammans med verkställande producenter Pontus Edgren (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Solsidan) och Martina Håkansson.

I rollerna syns också Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn och Ruben Lopez.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

Outer Range säsong 2 närmar sig

Här är TRON: Ares

Kevin Costner presenterar "Horizon: An American Saga"

Aquaman kommer hem till dig

Veronika - se den nya trailern!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen