TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Disney+ presenterar ny trailer för ”Andor”

Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.

forfatter
Publicerad 2022-08-02 - 13:47

Från skaparna av Rogue One: A Star Wars Story kommer snart en ny Star Wars-serie att avnjuta på Disney+. Den 21 september kommer de tre första av totalt 12 avsnitt som utgör serien Andor.

Enligt Disney+ ska serien ”utforska ett nytt perspektiv på Star Wars-galaxen”. Handlingen fokuserar på Cassian Andors försök att göra skillnad i det spirande upproret mot imperiet.

Andor poster
Den första officiella affischen för den kommande Star Wars-serien. (Foto: Disney+)

”Det är en era full av fara, bedrägeri och intriger där Cassian kommer att slå in på den väg som till slut gör honom till en rebellhjälte”, skriver Disney+ i ett pressmeddelande om serien.

Diego Luna återvänder som Cassian Andor och får sällskap av skådespelarna Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller och Fiona Shaw. Producenter är Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna och Michelle Rejwan. Tony Gilroy är också skaparen och show runner.

Se den nya trailern nedan:

Rogue One: A Star Wars Story

Första spinoff-filmen från Star Wars universum levererar varorna, men inte mer.

Solo: A Star Wars Story

En godkänd seans om Han Solos förflutna.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Se trailer för nya Star Wars-serien på Disney+ Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.
Schweizisk splatter testar ny crowdfunding-modell Mad Heidi finansieras av fans som får del av vinsten om filmen blir en framgång.
Nu kan du strömma Game of Thrones i 4K-kvalitet *UPPDATERAD* 4K-versionerna av Game of Thrones säsong 1-8 är nu tillgängliga på HBO Max
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend