TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Disney+ återupplivar Daredevil!

Efter att de lite slitna Marvel-hjältarna kom tillbaka hem till Marvel/Disney, tar Disney+ nya tag.

forfatter
Publicerad 2022-05-29 - 00:01

Som vi skrev om för kort tid sedan så har Netflix nyligen förlorat visningsrättigheterna för Marvel-serierna som de producerade tillsammans med Marvel.

Detta gäller följande serier:

Läs också Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
The Defenders Season 2 Trending News Buzz
defenders season 2 release date netflix jeph loeb
Marvel The Defenders (Foto: Walt Disney)

Samtliga av Marvel-serierna försvann från Netflix redan 1 mars i år, men från och med 26 juni kan du återigen streama dem; då från Disney+.

Nu kommer The Walt Disney Company med en ytterligare, ännu mer glädjande, nyhet: Disney+ ska blåsa nytt liv i Marvel-serien Daredevil!

Läs också Daredevil, säsong 2 Uppföljaren till Marvel-producerade TV-serien Daredevil är precis som förra säsongen en imponerande produkt. Tyvärr är helhetsintrycket att manusförfattarna har lagt i för många ingredienser i grytan för att behålla publiken.

Disney har redan anställt Matt Corman som manusförfattare, samt Chris Ord som exekutiv producent.

Enligt väl informerade källor, som Variety har pratat med, så kommer också Charlie Cox tillbaka i huvudrollen som Daredevil/Matt Murdock, samt att Vincent D’Onofrio återvänder som Wilson Fisk.

Den (hittills) senaste säsongen av Daredevil (säsong 3) släpptes på Netflix i 2018. Disney har än så länge inte presenterat något premiärdatum för säsong 4; men vi gissar tidig höst 2023.

Då håller vi tummarna för att vi snart också får se mer av Jessica Jones och Luke Cage 🙂

Läs också Marvel’s Luke Cage, säsong 2 Marvels mest ”ordinära” superhjälte är tillbaka på skärmen, och säsong 2 är väl värd en titt.
Daredevil 3
Daredevil (Foto: Marvel)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

En liten kråka snubblade nog på tangentbordet:
– Wilson Fix.
Det ska vara Wilson Fisk

Hör musiken från "Stranger Things" Är du redo för säsongsfinalen av Stranger Things? Med den här spellistan kommer du på rätt humör.
Ofullbordad alien-charm Det fanns en tid när Netflix öppnade plånboken – och sin enorma mängd abonnenter – för vilken hoppfull filmnörd som helst. Men den tiden är nog förbi.
Nytt Netflix-abonnemang med annonser precis runt hörnet Netflix vd motiverar det nya initiativet med att streamingjätten tappar för många priskänsliga tittare.
Mer skön förvirring i Westworld Efter ett långt corona-uppehåll är Westworld tillbaka på rätt spår, och går mer till sina rötter.
NY Stranger Things 4 II trailer! Netflix har nu släppt en ny trailer för sista kapitlet i Stranger Things säsong 4.
"Tillbaka till framtiden" VHS satte rekord på auktion Great Scott! Se videon från den vilda budgivningen.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend