Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Världens första 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Netgear Orbi LBR20 ger dig internet där det inte finns kabel och fiber. Tack vare inbyggt 4G. Men den kan också användas som en helt vanlig router med Mesh-funktion.

Av / 2020-08-24 - 08:31
Världens första 4G-modem med Tri-Band Mesh WiFi

Orbi 4G WiFi Router, som kort och gott även kallas LBR20, är ​​marknadens första tri-band mesh-system med LTE-A CAT 18-modem. Detta innebär att den förutom att fungera som en vanlig router även ger internet till användare som har begränsad tillgång till traditionellt bredband. Till exempel i sommarstugan.

Netgear Orbi LBR20 kan också användas i befintliga nätverk för att garantera stabil och oavbruten internetanslutning. Med hjälp av hastigheter på upp till 1,2 Gbit/s över 4G LTE Advanced och ”kraftfull tri-band AC2200 WiFi” ska routern att ge anslutna hem och små företag stabil internetuppkoppling.

På baksidan av Netgear Orbi LBR20 hittar du de vanliga anslutningarna, men också en SIM-kortläsare. Foto: Netgear

Alla SIM-kort

LBR20 kan användas med SIM-kort från alla större operatörer. Netgear uppger att de interna antennerna täcker över 125 kvadratmeter WiFi och täckningen kan enkelt utökas till ett nätverk med Orbi Tri-Band WiFi 5-satelliter.

Orbi-appen gör installationen snabb och enkel och ger användaren möjlighet att kontrollera och styra hemnätverket även utanför hemmet.

Orbi 4G WiFi Router har också en möjlighet att kompletteras med cybersäkerhetssystemet NETGEAR Armor och föräldrakontrollsystemet Circle.

Netgear 4G WiFi Router LBR20 kostar 5 000 kronor.

Mer info: netgear.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

0
Rulla till toppen