TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Tangentbord och mus för ljudkänsliga

Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.

forfatter
Publicerad 2022-11-13 - 08:20

På sätt och vis är det skönt att ha kollegor runt sig igen efter pandemin. Men de för oväsen! Det är i alla fall vad mina medarbetare tycker….

Om du också störs av ljudet av klapprande tangenter och musklick har Trust förslag på en julklapp till kontorets mest störande medarbetare.

Trezo är namnet på ett nytt tangentbords- och mus-set som påstås vara lika tyst som rasslande löv och dämpade viskningar. Vad detta motsvarar i decibel avslöjar dock varken pressmaterialet eller Trusts produktblad något om.

Trust Trezo är ett trådlöst tangentbords- och mus-set som ska vara så gott som tyst. (Foto: Trust)

Förutom ljudlöshet är tangentbordet skyddat mot väta. Och det lovas också en lång batteritid på (upp till) 48 månader för tangentbordet och 12 månader för musen.

Pris och tillgänglighet

Trust Trezo kan köpas nu och kostar 542 kronor.

Batterierna håller i upp till två år. (Foto: Trust)

Ny Brio webbkamera och Zone trådlöst headset

Kontorsutrustning behöver inte vara grå

Logitech lanserar nya webbkameror och headset för kontoret - i fräscha färger

Annons
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

Färgsprakande skärm från MSI MSI Prestige 16 är en ny bärbar kontorsdator från MSI, som är den första som har fått bakbelysning med Mini-LED.
Kostar den verkligen inte mer? Acer Swift 5 ser ut och beter sig som en leksak för höga chefer. Men kostar så lite att de flesta har råd att vara med.
Ge den gamla datorn snabb uppkoppling Netgear AXE3000 ger enkel åtkomst till den blixtsnabba Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Trust är tyst som en mus Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.
Fin för de flesta Lenovos lättvikts-spelmaskin ger bra prestanda för de flesta spel utan att krossa budgeten. Men den är inte upphetsande.
Vi tappar hakan! Den stora Asus-skärmens OLED-panel har perfekt svärta och ger tillsammans med den matta ytan den bästa spelkänslan vi har haft.
Följ Ljud & Bild