TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Tangentbord och mus för ljudkänsliga

Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.

forfatter
Publicerad 2022-11-13 - 08:20

På sätt och vis är det skönt att ha kollegor runt sig igen efter pandemin. Men de för oväsen! Det är i alla fall vad mina medarbetare tycker….

Om du också störs av ljudet av klapprande tangenter och musklick har Trust förslag på en julklapp till kontorets mest störande medarbetare.

Trezo är namnet på ett nytt tangentbords- och mus-set som påstås vara lika tyst som rasslande löv och dämpade viskningar. Vad detta motsvarar i decibel avslöjar dock varken pressmaterialet eller Trusts produktblad något om.

Trust Trezo är ett trådlöst tangentbords- och mus-set som ska vara så gott som tyst. (Foto: Trust)

Förutom ljudlöshet är tangentbordet skyddat mot väta. Och det lovas också en lång batteritid på (upp till) 48 månader för tangentbordet och 12 månader för musen.

Pris och tillgänglighet

Trust Trezo kan köpas nu och kostar 542 kronor.

Batterierna håller i upp till två år. (Foto: Trust)

Ny Brio webbkamera och Zone trådlöst headset

Kontorsutrustning behöver inte vara grå

Logitech lanserar nya webbkameror och headset för kontoret - i fräscha färger

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Bästa skärmen för högupplöst gaming? Vill du ha en fantastisk spelkänsla och dessutom neutrala och bra färger direkt ur kartongen så är det här rätt skärm för dig.
Wi-Fi 7-router för spel Routern har en ny antenndesign och nätverkshastighet på upp till 19 Gbit/s.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hetaste dröm 14-tums MacBook Pro med M2 Pro-processor är den bästa och snabbaste bärbara datorn i sin prisklass. Men Apple borde uppgradera webbkameran.
lbpluss
Så snabb är den första PC:n med GeForce RTX 4090 Erazer Beast X40 från tyska Medion är den snabbaste datorn vi har testat. Men det kostar att ligga på topp.
lbpluss
En perfekt Mac för många Man kommer långt med nya Mac Mini, men man får vara beredd att betala för uppgraderingar.
Följ Ljud & Bild