Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

ID-serien är Volkswagens stora elbilsatsning, här handlar det om avancerad teknik till folkliga priser.

Åtminstone standardversionen. Den har adaptiv farthållare, navigering med 10-tums pekskärm och röststyrning. Nödbroms och fotgängarregistrering, samt filhållarassistent är också standard, liksom parkeringssensorer fram och bak samt LED-strålkastare hela vägen runt.

Plus-paketet innehåller, förutom en del extra LED-lampor och utsmyckning, en backkamera, interaktiv omgivningsbelysning (till exempel att kupén lyser rött när det är kallt och blått när det är varmt, för att påverka passagerarna psykologiskt så att de använder luftkonditioneringen mindre).

Men det är Max-paketet du ska ha om du vill ha det bästa ljudet. Då får du ett ljudsystem från Beats, med åtta högtalare i stället för fem och dessutom en åttakanalig förstärkare som sägs leverera 300 watt. Plus mer utrustning. Fast då kostar det 185 000 kronor mer än grundmodellen!

Högtalarkonfigurationen är följande: Två diskanter i A-stolparna, två subwoofrar i framdörrarna, två fullregisterhögtalare och en subwoofer i bagageutrymmet.

Annons

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.