Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Renault Zoe

Renault Zoe

2020-modellen av Renault Zoe har äntligen fått DC-snabbladdning (50 kW) och 55 kWh batterikapacitet, vilket ger upp till 390 km räckvidd (WLTP).

Det bästa ljudsystemet som Renault har att erbjuda kommer från Bose, för att få det måste du köpa bilen med den största motorn (135 i stället för 108 hk) som låser upp utrustningsnivån som heter Edition One. Den kostar 33 000 kronor mer än grundversionen av bilen, så du får vara ganska så förtjust i Bose för att plocka fram plånboken.

Å andra sidan får du ganska så mycket annat godis med på köpet, utöver starkare motor. Som parkeringssensorer fram och bak, backkamera, parkeringsassistent, trafikskyltsigenkänning med hastighetsgränsvarning, filbyte-varning och -assistent samt en pekskärm som växer från 7 till 9,3 tum. Android Auto och Apple CarPlay är standard redan i den billigaste versionen.

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Vi recenserar bra och lätt sommarunderhållning som du kan streama en regnig sommarkväll.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.