Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Peugeot e-208 är perfekt för dig som kör mycket i stan och behöver lite mer benutrymme än typiska småbilar. Även i baksätet, trots att det bara har plats för två vuxna, inte tre.

Standardpaketet är välutrustat, bland annat har det automatisk nödbroms med radar och kamera, intelligent bromsassistent och skyltigenkänning. Du får också ett meddelande om att det är dags för en fikapaus om du blir för aktiv bakom ratten.

Ljudsystemet kommer från Arkamys och har sex högtalare och en 7-tums kapacitiv pekskärm. Apple CarPlay och Android Auto är standard. Något paket med ännu bättre stereo finns inte, så frågan är om hifi-entusiaster ska sätta Peugeot e-208 lite längre ner på önskelistan.

Utrustningspaketet Allure, som är nästa nivå, har en 10-tums tredimensionell, hologramliknande instrumentpanel, plus lite till. Med GT Line får du även Peugeot Connected Services-navigering och TomTom-karta med gratis uppdateringar under hela bilens livslängd, 180-graders backkamera, adaptiv farthållare, aktiv filhållare (självkörningsnivå 2).

Slutligen har vi GT-paketet som kostar 420 000 kronor (!), som mest handlar om utseende och komfort, men som också har döda vinkel-varning. Men alltså fortfarande samma ljudsystem som i grundversionen Active.

Räckvidden för alla versioner är 340 km (WLTP), och bilen kan laddas med 11 kW normalladdning och 100 kW snabbladdning (CCS).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen