Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Mini Cooper SE

Mini Cooper SE

Få små bilar är lika coola som Mini Cooper, och den engelskbyggda SE-elbilen med tre dörrar är bland de coolaste. Många av komponenterna är samma som i BMW i3 och precis som hos BMW kan du välja ett 12-högtalars hifi-system från Harman Kardon som extrautrustning. Med en separat subwoofer under varje framsäte och med sammanlagt 360 watts förstärkareffekt.

I BMW i3 kan du välja systemet som ett enda tillägg, men till Mini Cooper SE måste du välja Experience-paketet som kostar 24 500 kronor mer än standardpaketet Essential. Förutom parkeringssensorer och backkamera, Connected Media med 6,5-tums pekskärm och dessutom online-navigering, som alla är standard i Essential-paketet, har Experience adaptiva LED-strålkastare, parkeringshjälp, Head-up-display, navigering med MINI Connected (trafikinfo) och laddstationer) samt en 8,8-tums skärm. Plus en möjlighet att ha upplyst panel i kupé. Och som sagt Harman Kardon-stereon.

Lägger du ännu mer pengar och går upp till Maximize-paketet får du bland annat panoramaglastak och uppgraderade inredning, men ingenting mer på teknikfronten.

Läs vårt test av Mini Cooper SE med Harman Kardon-ljud.

Annons
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.