Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Ioniq Electric

Ioniq har ett Infinity-ljudsystem men för Kona är det Krell som gäller. Lika många högtalare som i Ioniq, alltså sju högtalare plus subwoofer. Förstärkareffekten är sammanlagt 400 watt.

För att få Krell-ljud i Kona måste du ha Premium-paketet, som är det andra uppgraderingssteget från grundmodellen. Först måste du betala 10 000 kronor för att uppgradera till Trend-paketet, sedan ytterligare 25 000 kronor för Premium. Då får du också den häftigaste utrustningen inklusive CarPlay/Android Auto, navigering, trådlös mobilladdare, smart farthållare, smart skyltläsare, aktiv filhållare, heads-up-display, elektriska säten och speglar, varning för döda vinkeln och mycket mer.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Sony Xperia 1 III
TEST
Mobil & surfplatta

Tredje gången gillt

Xperia 1 III är kanske Sonys bästa mobiltelefon hittills. Alla föregångarnas goda egenskaper är bevarade och det har skett förbättringar där det räknas.

Läs också

Kate Beckinsale bevisar än en gång att hon kan sina action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.