Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

BMW i3

BMW i3

BMW i3

Om du köper en BMW i3 så se till att du bockar för Harman Kardon-ljudsystemet. Det kostar bara 8 100 kronor och kräver inga extra tillbehör.

Då får du en förstärkare med en totaleffekt på 360 watt i bagageutrymmet. Den driver tolv högtalarelement: fem mellanregister, fem diskantelement och två baselement – ett under varje framsäte. En digital equalizer är speciellt anpassad efter kupén för att ge optimalt ljud.

Bilen har coola saker som standard, bland annat trådlös laddning av mobilen och tillgång till en del funktioner via en app till mobiltelefon, smartklocka och Amazon Echo. En digital assistent hjälper dig också att lära känna bilens funktioner och parkeringsassistenten hjälper dig att hitta en ledig plats att stå på.

Vi vet att BMW arbetar med självkörning och redan har demonstrerat en i3 med självköringsnivå 5 – alltså fullständig självkörning. Men hittills är adaptiv farthållare det närmaste man kommer i den kommersiella utgåvan.

Annons
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.