Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser

Marshall Willen

Den bästa fickhögtalaren är så liten att den alltid kan tas med.

Av / 2022-11-01 - 12:00
Marshall Willen

Marshalls minsta bärbara högtalare slinker lätt ner i jackfickan och väger så lite att den inte tynger i väskan eller ryggsäcken. Att den dessutom inte heller är lika anemiskt som små högtalare brukar vara är väldigt uppskattat.

Den lilla Willen-högtalaren har måtten 10 x 10 cm och är 4 cm tjock. Med en vikt på lite drygt 300 gram är den fjäderlätt jämfört med exempelvis JBL Charge 5. Trots detta har Marshall lyckats få plats med ett batteri som spelar musik i uppemot 15 timmar – och i hela 3 timmar efter bara 20 minuters laddning med USB-C-kontakten.

Man kan hjälpa basen på traven genom att lägga Willen ner. Då får man ett lite fylligare ljud, men den lilla högtalaren har ändå duglig bas. Åtminstone med tanke på storleken. Den spelar inte lika högt och tufft som en JBL Charge 5, men ljudtrycket är förvånansvärt bra. Ljudbilden är tillräckligt fokuserad och tydlig för att man också kan avnjuta jazz eller klassiskt, men faller man för frestelsen och skruvar upp ljudet till bristningsgränsen så spricker klarheten i ljudbilden.

Marshalls lilla Willen-högtalare är ett kompakt resesällskap som är så liten och lätt att den alltid kan hänga med. Som terrasshögtalare eller i parken, båten eller på resa är den nästan perfekt. Batteritiden är tillräckligt lång och högtalaren är dessutom robust och vattentät så att den tål väder och vind. Men det bästa med Willen är att den faktiskt låter bättre än man förväntar sig. Ljudtrycket går inte att jämförbara med större Bluetooth-högtalare och man märker att det finns gränser för basen. Vilket för övrigt appen inte kan göra något vettigt åt. Men med tanke på storleken och inte minst priset måste vi erkänna att Marshall Willen är ett kanonköp.

Läs hela artikeln med LB+

Erbjudande

LB+ Total

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home

LB+

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild

LB+ Home

Full tillgång till allt innehåll på L&B Home

49,- / för 30 dagar
119,- / mån
65,- / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.
Nyhet

På insidan av Elkjøp Campus

Följ med oss innanför dörrarna till Elgigantens ”hemliga” elektronikmässa.
Läs mer
Rulla till toppen