Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

EarPollution DJ Style

EarPollution DJ Style

Ljud & Bild tycker
Fyllig ljud. Bekväma. Potent bas.
Billig plastkvalitet. Färgat ljud. Lite väl mycket bas.
Specifikationer
EarPollution DJ Style Sluten hörlur 50-mm membran Känslighet: 105 dB Impedans: 32 ohm Pris: 700 kr

EarPollution är iFrogz hörlursmärke, en av många tillverkare som har specialiserat sig på etuier och väskor till iPod och iPhone. Och nu iPad. I den långa raden av hörlurar och öronsnäckor är DJ Style deras största och mest påkostade modell. Kåporna är slutna och inuti dem sitter 50 mm stora membran. Det finns fem färgkombinationer, från bling-bling-modellen Billionaire till de mer neutrala Hustle. På bilden syns Union som inspirerats av de brittiska färgerna, och det finns också en Munich, med svarta kuddar, samt en Silverspider som är silverfärgad där Munich har silver.
 
Ljudkvalitet
De stora hörlurarna är som förväntat fylliga och har tung bas. Ljudet är definitivt färgat, nedifrån och upp, vilket passar bättre till pop, rock och hiphop än till klassiskt och jazz. Man känner basen massera öronen, och på lite hög volym rockar de runt i skallen ordentligt. Väldigt festligt alltså, fast inte så korrekt – om nu någon skulle bry sig om sådana hårklyverier. Detaljer framträder inte så väldigt tydligt och klangen är mer grov än finkornig, men musiken är åtminstone behaglig att lyssna på.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.