TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

: EarPollution DJ Style

EarPollution DJ Style

forfatter
Publicerad 2010-07-01 - 05:05
Ljud & Bild tycker
Fyllig ljud. Bekväma. Potent bas.
Billig plastkvalitet. Färgat ljud. Lite väl mycket bas.
Specifikationer
EarPollution DJ Style Sluten hörlur 50-mm membran Känslighet: 105 dB Impedans: 32 ohm Pris: 700 kr

EarPollution är iFrogz hörlursmärke, en av många tillverkare som har specialiserat sig på etuier och väskor till iPod och iPhone. Och nu iPad. I den långa raden av hörlurar och öronsnäckor är DJ Style deras största och mest påkostade modell. Kåporna är slutna och inuti dem sitter 50 mm stora membran. Det finns fem färgkombinationer, från bling-bling-modellen Billionaire till de mer neutrala Hustle. På bilden syns Union som inspirerats av de brittiska färgerna, och det finns också en Munich, med svarta kuddar, samt en Silverspider som är silverfärgad där Munich har silver.
 
Ljudkvalitet
De stora hörlurarna är som förväntat fylliga och har tung bas. Ljudet är definitivt färgat, nedifrån och upp, vilket passar bättre till pop, rock och hiphop än till klassiskt och jazz. Man känner basen massera öronen, och på lite hög volym rockar de runt i skallen ordentligt. Väldigt festligt alltså, fast inte så korrekt – om nu någon skulle bry sig om sådana hårklyverier. Detaljer framträder inte så väldigt tydligt och klangen är mer grov än finkornig, men musiken är åtminstone behaglig att lyssna på.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend