TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Monster Turbine Jamz

Monster Turbine Jamz

forfatter
Publicerad 2010-05-12 - 06:00

De små snäckorna i lättmetall har ärvt mycket från sina dyrare släktingar i Monsters växande sortiment av hörlurar. Jamz kostar däremot väsentligt mindre än Turbine- och Beats-modellerna. Fast det behöver inte betyda att de är mycket sämre. Monster har nämligen lyckats behålla det som håller på att bli deras öronsnäckors signatur: fylligt ljud med potent bas. Glöm tunn bas och skrikig diskant, Jamz lever i allra högsta grad upp till sitt namn.
 
Ljudkvalitet
De dämpar oväsen utifrån förhållandevis bra. De flesta snäckor gör ju det. Men till skillnad från de flesta snäckor har de en stor och fyllig ljudbild. Mellanregistret och diskanten är inte så rik på detaljer och klangfärger som Monsters mer påkostade Turbine-lurar, men basen sparkar ifrån sig ordentligt i hörselgångarna, utan att vara svampig. Ljudbilden är relativt välbalanserad, men förvänta dig inte samma genomskinlighet och friska öppenhet som hos dyrare öronsnäckor.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi ser fram emot dessa! Flaggskeppet PX7 ska till sist bytas ut! Nya Px7 S2 har ännu bättre ljud, bättre komfort – och bättre brusreducering.
Inzone är Sonys nya gamingmärke Sony debuterar med speltillbehör under namnet Inzone. Inledningsvis med tre headset och två bildskärmar.
Flera nya öronproppar från JBL JBL har tryckt in mer teknik i sina öronproppar och utvecklat sin egen för spel, med extremt låg latens.
Högteknologiska pluggar för spel Svenska Urbanista har gjort en par helt trådlösa öronsnäckor som är speciellt lämpliga för spel via Bluetooth.
Stax trådlösa hörlurar kostar inte en förmögenhet De trådlösa Stax Spirit S3 från Edifier använder speciella element. Men inte sådana du kanske tror.
Momentum 4: Sennheiser förnyar designen Sennheiser Momentum 4 Wireless får en helt ny design. Vi förväntar oss också en uppgradering av samtalskvaliteten, men hur är det med musiken?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend