Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Nyhet

Ljud & Bild utser årets bästa produkter 2023–2024

Årets alla bästa elektronikprodukter

Skrivet av / 2023-10-30 - 12:06
Ljud & Bild utser årets bästa produkter 2023–2024

Varje år testar Ljud & Bilds redaktion fler än 400 produkter i de olika hemelektronikkategorierna – fler produkter än de största internationella medierna!

Därför är det alltid lika spännande att se vilka produkter som redaktionen väljer att hedra med titeln ”Årets bästa” i de olika kategorierna.

Den senaste tiden har journalisterna arbetat hårt för att testa, nominera och välja ut de allra senaste och mest relevanta produkterna i varje kategori. Allt för att vi ska kunna ge dig de bästa rekommendationerna.

Vi har samlat ihop drygt 120 rekommenderade produkter och från dessa har vi valt ut ungefär 35 vinnare i olika kategorier och prisklasser (Basic, Premium och Highend). Vi delar också ut pris till bästa film och TV-serie samt ett välförtjänt hederspris.

Våra rekommendationer bygger på mångårig expertis och alla utvalda produkter har noggrant utvärderats och testats enligt våra fastställda testkriterier. Detta är helt enkelt ”gräddan” av allt vi har haft i testrummet det senaste året.

För att göra ditt val enklare har vi också gjort en liten guide för varje huvudkategori, så att du vet vad du ska leta efter och tänka på innan du gör köper.

Så oavsett om du letar efter en ny TV, högtalare, en förstärkare, en ny kamera eller ett par nya brusreducerande hörlurar så du bör kunna hitta just DIN perfekta produkt bland våra utvalda vinnare. Lita på oss, vi testar för dig!

 

Se alla vinnarna här!

Redaktion
Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen