Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Wadias nya värsting-DAC

Digitalspecialisten Wadia är välrenommerade när det gäller High End-digitalteknik. Deras CD-spelare har alltid tillhört eliten och nu är de på gång med något ännu häftigare.

Skrivet av / 2009-04-29 - 09:40
Wadias nya värsting-DAC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wadia kallar produkterna i 9-serien för Decoding Computer System och de består av en 931 Digital Controller och en 922 Decoding Computer till varje kanal – ett seriöst system man bara hittar i den allra högsta High End-sfären.

Med två stycken 922 får man en stereo-D/A-omvandlare som behandlar signalen från alla digitala källor och förvandlar den till de analoga signaler som förstärkaren behöver. Lägger man till en 931 kan man byta ut sin High End-förförstärkare eftersom man då får en digital förförstärkare med flera digitalingångar dit man kan ansluta sin CD-spelare, DAB-radio, kabel-TV-mottagare och andra digitala källor.

Eller kanske en Wadia 170i Transport, en iPod-docka med digitalutgång som förbättrar iPodens ljudkvalitet markant.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
9-serien är utrustad med Wadias DigiMaster-teknik som använder 2,8 miljoner signalsamplingar per sekund för att få en extrem digital upplösning på hela 26 bitar. Så hög datahastighet ställer höga krav på resten av signalbehandlingen och Wadia har även satsat stora resurser på den analoga delen.

Priset på hela härligheten lär hamna på närmare halvmiljonen.

www.wadia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se
Rulla till toppen