TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
SOMMARERBJUDANDE PÅ LB+

Visa och skriv ut

Varför ha både en fotoskrivare med skärm och en digital fotoram? Reflectas nya fotoram har skrivaren inbyggd på baksidan!

forfatter
Publicerad 2008-08-11 - 13:13

Det börjar bli många skärmar i hemmet för att hantera alla bilder vi knäpper med digitalkamerorna. Först ska man redigera dem på datorskärmen, sen visar man upp dem för släkten på den digitala fotoramen och till sist har man en fotoskrivare som också har en skärm.

Reflectas nya VisiPrint 8.0 känns därför som en smart lösning då man har satt en fotoskrivare på baksidan av fotoramen, eller en riktigt stor skärm på fotoskrivaren om man vill se det så. Den kan kopplas in till datorn för överföring av bilder eller för att användas som datorskrivare.

Fotoramen har en upplösning på 800×600 bildpunkter och har 128 MB inbyggt minne, vilket är bra i sammanhanget. Bilderna har man troligen ändå på de minneskort eller USB-minnen som kan pluggas in. Maximal bildstorlek är generösa 16 megapixel. Fjärrkontroll för enkelt handhavande medföljer.

Skrivaren är en sublimeringsskrivare med en upplösning på 300 punkter per tum. Papperna sitter i en kassett med plats för 36 stycken i storleken 15×10 centimeter. Utskriftstiden anges till 42 sekunder för kantlösa utskrifter.

Svensk pris är ca 3 450 kronor inkl moms.

www.reflekta.de
www.molfo.se
 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend