Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Var med i Ljud & Bilds läsarpanel

Hjälp oss att bli bättre och mer relevanta – vinn fina priser.

Av / 2024-03-15 - 15:00
Var med i Ljud & Bilds läsarpanel

Inget betyder lika mycket för oss som feedback från våra läsare. Det är läsarna vi gör innehåll för och nu vill vi att fler ska gå med i vår läsarpanel.
Där kan du vara med och påverka vad vi ska skriva mest om.

Panelen ger oss värdefull insikt i vad du och alla våra läsare tycker om det vi skapar både online och i den tryckta utgåvan.

Svaren vi får bidrar till bättre och mer relevant innehåll och en bättre webbplats för fler läsare.Om du vill vara med i panelen och spela en viktig roll som kan påverka Ljud & Bild skickar vi ett litet frågeformulär till dig ungefär varannan månad med några enkla frågor.

Det tar mellan en och två minuter att svara på frågorna. Alla som svarar på fyra av våra frågeformulär deltar i utlottningen av fina vinster.

Du behöver inte delta i varje undersökning och du kan när som helst sluta vara med i panelen.

Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bli bättre, det är ju trots allt dig och alla andra läsare som vi gör innehåll för.

Med vänliga hälsningar,
Lasse Svendsen, chefredaktör, L&B

Skulle du vilja vara med i L&B:s läsarpanel? Då kan du anmäla ditt intresse genom att ansöka via länken här nedanför.

Om du blir utvald kontaktar vi dig. Under tiden du är med i läsarpanelen får du fri tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

Registrera dig här

Redaktion
Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen