TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ultimate Ears köps av Logitech

34 miljoner dollar blev prislappen för köpet som mycket väl kan vara av intresse för de flesta – åtminstone nästa gång man behöver ett par nya hörlurar till mp3-spelaren.

forfatter
Publicerad 2008-08-15 - 15:54


Logitech får in rejält med kompetens på hörlurssidan i och Ultimate Ears får nya distributionskanaler och en ny målgrupp. Det bör också leda till fina hörlurar i konsumentklassen för ett överkomligt pris. Resultatet kan bli riktigt trevligt för vanliga konsumenter som hittills ofta inte har velat satsa pengar på de referenslurar som Ultimate Ears huvudsakligen har sålt till ljudtekniker och musiker.
Det ser ut som att Ultimate Ears kommer finnas kvar som produktnamn vilket känns lovande. Förhoppningsvis kommer de ha möjlighet att fortsätta driva hörlursutvecklingen framåt med lurar i toppklassen men nu även tillverka snäckor för lyssnare med stramare budget.
 
www.logitech.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend