Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Tunnare och mer praktisk inpackning till iPad

Logitech uppgraderar världens mest sålda tangentbordsfodral till iPad. Nu får du lite mindre för pengarna – och det är bra!

Av / 2014-05-30 - 16:51
Tunnare och mer praktisk inpackning till iPad

Enligt Microsoft används surfplattor mest till passiv underhållning, medan det är laptopen som fiskas fram ur väskan när man ska få saker och ting gjorda. Det uttalandet ifrågasätter Logitech med sin nya version av deras redan ytterst populära Ultrahin-tangentbordsfodral till iPad Air, iPad mini och iPad mini med Retina-skärm. Nyheten är dels att fodralet är lättare och tunnare och dels att man kan ställa in vinkeln bättre.

Med det nya fodralet kan man ställa in sin iPad i en optimal vinkel för att få en mer bekväm känsla. Tjockleken är numera bara 6,4 mm. Det är en tydlig, om än beskedlig, bantning från föregångarens 7,3 mm.

Logitech_Ultrathin_Cover_iPad_1-460x320

Pris och tillgänglighet
Riktpriset för Logitech Ultrathin Keyboard är 1 000 kronor. Den nya versionen går att köpa direkt av Logitech och i Apple-butiker från och med juni.
Logitech_Ultrathin_Cover_iPad_3-460x309

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen