TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Trådlös Sony-Blu-ray

Till sommaren kommer Sonys nya Blu-ray-spelare – den ena av dem trådlös. Och så kommer det en anläggning med trådlösa högtalare.

forfatter
Publicerad 2009-03-09 - 19:00


Sony BDV-E500W
De två nya spelarna får sällskap av två nya hemmabioanläggningar med Blu-ray. BDV-E300 och BDV-E300W är helt kompletta med högtalare och förstärkare, och BDV-E300W har dessutom trådlösa bakhögtalare.

BDP-S360

De två BD-spelarna – BDP-S360 och S560 – har fullt stöd för alla HD-ljudformat samt Deep Color som ger ett större färgspektrum på specialanpassade skärmar.

BDP-S560

BDP-S560 har dessutom trådlös nätverksanslutning så att man kan använda interaktiviteten i BD-Live utan att behöva koppla in spelaren till routern med nätverkskabel. Den ansluter till nätverket (802.11n/g/b/a) och kan streama BD-Live-material som extrascener, interaktiva spel och annat.

Spelaren stöder också Digital Living Network Alliance (DLNA) som gör det möjligt att dela material, till exempel bilder, över ett trådlöst material

www.sony.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend