Search
Generic filters

Telia slopar roaming i Norden

Samma pris som i Sverige för samtal, sms och data

Att använda mobilen när man är utomlands kan snabbt bli väldigt dyrt. Något som Europaparlamentet beslutat göra något åt genom att successivt sänka roamingavgifterna, för att nästa år förbjuda det helt.

Men Telia har bestämt sig för att redan nu slopa de extra avgifterna i våra grannländer. Från och med nu kan du som kund använda mobilen i Norge, Finlands, Danmark, Lettland och Litauen utan att oroa dig. Kostnaden för samtal, sms, mms och internettrafik är den samma som du betalar hemma i Sverige.

Har du haft tidigare haft någon av extratjänsterna som funnits för att få ned kostnaden så upphör de flesta nu. Exakt vilka som påverkas kan du läsa om på Telias informationssida.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.