Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Intervju och ”min” vackra stad

Av / 2012-05-09 - 09:18
Intervju och ”min” vackra stad

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Jan Bjerkesjö på tidningen Elektronikbranschen, som var snäll och upplyste mig om att jag ju faktiskt jobbat i branschen i snart 17 år! Förstod inte vad han talade om – hur i hela friden skulle det kunna stämma? 17 år? Jag är ju bara 27 – typ…

Med tanke på mina 17 år i branschen, samt det faktum att jag är kvinna, ville han göra en intervju med mig. Det är bara att erkänna att jag naturligtvis blev lite smickrad samtidigt som jag undrade vad jag egentligen skulle kunna bidra med. Jag är ju bara jag liksom – varken mer eller mindre.

Igår landande han i Karlskrona och vi hade ett par timmar fulla med intressanta samtal och glada skratt. Hans frågor och funderingar fick mig att tänka till på allt som hänt under åren. På utvecklingen och på alla de människor som kommit och gått i branschen. En väldigt nyttig och spännande reflektion.

Jag fick även möjlighet att visa honom ”min” vackra stad och ta med honom för att äta en god lunch med tillhörande hemmagjord glass på Skeppsgossen som ligger i Marinmuseum på Stumholmen *mums*

 

Dessa underbara bilder på Karlskrona har jag lånat av min vän Patrik Flyden som driver företaget Staunsfoto.se. Gå gärna in och kika på hans hemsida för att få ser mer av ”min” fina stad som jag är så stolt över.

Varmt välkommen till Karlskrona när du har vägarna förbi!

//Å

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI planerar svenskars semester

Styr datorn med hjärnan

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen