Search
Generic filters

Intervju och ”min” vackra stad

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Jan Bjerkesjö på tidningen Elektronikbranschen, som var snäll och upplyste mig om att jag ju faktiskt jobbat i branschen i snart 17 år! Förstod inte vad han talade om – hur i hela friden skulle det kunna stämma? 17 år? Jag är ju bara 27 – typ…

Med tanke på mina 17 år i branschen, samt det faktum att jag är kvinna, ville han göra en intervju med mig. Det är bara att erkänna att jag naturligtvis blev lite smickrad samtidigt som jag undrade vad jag egentligen skulle kunna bidra med. Jag är ju bara jag liksom – varken mer eller mindre.

Igår landande han i Karlskrona och vi hade ett par timmar fulla med intressanta samtal och glada skratt. Hans frågor och funderingar fick mig att tänka till på allt som hänt under åren. På utvecklingen och på alla de människor som kommit och gått i branschen. En väldigt nyttig och spännande reflektion.

Jag fick även möjlighet att visa honom ”min” vackra stad och ta med honom för att äta en god lunch med tillhörande hemmagjord glass på Skeppsgossen som ligger i Marinmuseum på Stumholmen *mums*

 

Dessa underbara bilder på Karlskrona har jag lånat av min vän Patrik Flyden som driver företaget Staunsfoto.se. Gå gärna in och kika på hans hemsida för att få ser mer av ”min” fina stad som jag är så stolt över.

Varmt välkommen till Karlskrona när du har vägarna förbi!

//Å

 

 

Åsa Warme


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.
  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.