TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Högljudd shoppingvagn!

Shoppingturerna blir aldrig sig lika igen när farmor får tag på en sådan här…

forfatter
Publicerad 2007-01-03 - 21:35

Synd att julen redan är över. Annars måste det här vara den tuffaste julklappen till en farmor som redan har allt. Eller vad sägs om en shoppingvagn med inbyggd förstärkare och högtalare? Med en sådan kan alla seniorer blåsa undan uppnosiga tonåringar när de far fram på stan. Shoppingvagnen heter MSKYO, som är en förkortning för Momma Said Knock You Out, och är utrustad med ett generöst tilltaget koaxialelement och en inbyggd förstärkare. Det är bara att vrida upp volymen, så hörs musiken hur lyhörd man än råkar vara!Shoppingvagnen kommer från tyska CLAASSEN & PARTNER, och vi vet inte vad den kostar – eller hur den låter. Men den är tuff! CLAASSEN & PARTNER

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hifi-uppfinnaren - Oskar Heil Det är långt ifrån alla som vet vem Oskar Heil är, men hans uppfinning har gjort stort avtryck på hifi-världen och hans diskantelement används överallt.
Komplett och NetOnNet i fusion Blir dubbelt så stora på näthandel.
Samsung The Freestyle har fått pris och lanseringsdatum Nu vet vi mer om Samsungs nya miniprojektor – när den kommer och vad den kostar. Låter det lockande med en bärbar storskärm?
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Här är projektorn som går på batteri Nu kan du ta med dig storskärmen vart som helst!
CES 2022: Vad kommer vi att se på årets största elektronikmässa? Även om CES blev en rent digital tillställning 2021, är det fortfarande faktiskt högst troligt att CES 2022 kommer att bli en fysisk mässa. Här är lite av det vi får se.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend