Search
Generic filters

Den här tvättmaskinen styrs från mobilen

Tvättmaskiner är inte speciellt coola men vi föll för Haiers app-styrda variant som är först i världen.

De flesta av oss tycker att tvätt är en ganska så tråkig sysselsättning, men kinesiska Haier lovar att de ska göra det mycket roligare. De har tillverkat vitvaror sedan 1984 och är stora i många länder, fast inte här hos oss i Norden.

Det kan det bli ändring på snart tack vare den här unika tvättmaskinen som ska presenteras på IFA-mässan i Berlin i september.

Maskinen styrs med en app på mobilen. Och inte nog med det: den har två trummor så att man till exempel kan tvätta lakanen i den ena och barnens färgglada tröjor i den andra. Samtidigt.

Du kan starta, stoppa och hänga med i tvättprogrammet på mobilen, eftersom Haier-tvättmaskinen går att styra med en iPhone- eller Android-app.

Man doserar tvättmedel från två separata fack överst och sätter igång tvätten på pekskärmen. Sedan är det bara att hänga med på mobilskärmen och vänta tills man får ett meddelande om att tvätten är färdig. Det går också att programmera tvättningen så att båda kamrarna blir färdiga samtidigt.

Enligt Pierig Bouret på Haier i Europa är det inte bestämt när den speciella tvättmaskinen kommer till våra breddgrader.

Haier-duowash

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.