TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Teac skalar upp till 720p/1080i

Teacs små receivrar, CD-spelare och förstärkare har varit högt ansedda för höga prestanda från små apparater. Nu kommer en liten DVD-receiver med uppskalning.

forfatter
Publicerad 2007-01-30 - 09:16

Egentligen är inte DVD-receivern DR-H300DAB någon rykande färsk nyhet. Teac presenterade den för första gången på IFA-mässan i Berlin förra hösten, men nu dyker den snart upp i butikerna. DR-H300DAB spelar naturligtvis både CD- och DVD-skivor och radion tar emot både FM- och DAB-signaler. Förstärkaren är tvåkanalig (2×50 watt i 4 ohm) och har en subbasutgång så att man kan koppla in ett satellit/sub-system. Videoprocessorn stöder uppskalning av DVD till 1280×720 progressivt eller 1920x1080i linjeflätat via HDMI-utgången. USP-porten på fronten kan användas med bärbara spelare och stöder WMA- och MP3-filer, men inte AAC-filer med DRM-kopieringsskydd – då får man använda minjack-ingången som sitter bredvid. Något svenskt pris är ännu inte satt, men ute i den stora världen kostar DR-H300DAB ungefär 500 euro.

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend