TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Supermikro från Teac

Japanska Teac har specialiserat sig på tvättäkta hifi i mikroformat. På IFA visade de en ny toppserie, naturligtvis med iPod-docka.

forfatter
Publicerad 2008-08-30 - 10:49

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Snart finns det knappt några anläggningar som inte kan koppla in en iPod direkt, och Teacs nya mikrosystem är naturligtvis inget undantag.

Henrik O’Brien är speciellt stolt över nya 600-systemet. Även om det är kompakt så har det häftiga specifikationer. Receivern lämnar 80 watt och stöder Internetradio, som ansluts med en trådlös mottagare eller nätverkskabel.

AG-H600NT, som Teac kallar systemet, är byggt i aluminium rakt igenom och kommer att kosta ungefär 15 000 kronor när det kommer i november.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
En månad tidigare släpps 380-serien. Anläggningen är drygt 20 cm bred och består av en 45-watts förstärkare, CD-spelare med USB-anslutning – iPod igen – och en digital radio som även stöder Internetradio. Alltihop kostar ungefär 8 000 kronor. Utan högtalare.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
FM/DAB-radion SR-2 stöder också trådlös överföring av Internetradio. Den har inbyggd iPod-docka och en piffig liten fjärrkontroll, och kostar drygt 2 000 kronor.
 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend