TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sonys dansande leksak

”Rolly” är en ny musikspelare som dansar och rör sig i takt med musiken.

forfatter
Publicerad 2008-09-05 - 08:24


Här är Rolly, Sonys senaste innovation inom bärbart ljud. Sony hävdar att musikspelaren har ett klockrent ljud samtidigt som den ”dansar” till musiken. Krumsprången görs av rörliga delar som hjul och luckor. Rörelserna ackompanjeras av ljus med ett färgspektrum på 700 olika färger som omringar spelarens kropp,. En digital förstärkare och två 180-graders stereohögtalare med neodym-magneter gör att lyssnarna enligt Sony kan njuta av en lysande ljudkvalitet vad de än befinner sig i rummet.

Det inbyggda minnet gör att Rolly kan lagra ungefär 500 låtar, MP3-kodade i 128 kbit/s. Spelaren fungerar också med DRM-fritt AAC-format. Batteriet räcker till ungefär fem timmars musik eller fyra timmars musik med dans. Rolly har bluetooth, så att du kan strömma musik till den från andra bluetooth-apparater som datorer eller mobiltelefoner.

Sony
 

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend