TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sony VPL-VW80 – ny generation 1080p [UPPDATERAD]

Den här projektorn i svart är Sonys första med MotionFlow Dark Frame – 100 bilder per sekund.

forfatter
Publicerad 2008-11-20 - 08:11


 
VW80 är utrustad med tre av Sonys SXRD-paneler (Silicon X-tal Reflective Display) som vi har varit mycket nöjda med när vi testat andra projektorer med samma teknik.

Nytt på VW80 är MotionFlow Dark Frame, som höjer bildfrekvensen till 100 fps vilket ska ge mycket mjukare rörelser på filmduken.

Med Sonys automatiska bländare Advanced Iris 2 bakom objektivet når VW80 en kontrast på hela 60 000:1.

De tre SXRD-panelerna kan justeras för perfekt konvergens och projektorn har Sonys Bravia Engine 2 och Real Colour Processing för att ge en optimal färgåtergivning. Den stöder naturligtvis xvYCC Color som kan ge ett bredare färgspektrum.

VW80 kostar 63 900 kronor och lanseras nu i november.

Mathias Linder, produktchef på Sony, säger så här om den nya projektorn:

”VPL-VW80 har en rad äkta High End-funktioner i toppen av mellansegmentet. Det innebär verklig baskvalitet plus finjusteringar där det gör skillnad, som Motionflow Dark Frame Insertion och de exakta panelerna. Detta kommer att tilltala den kunnige köparen som är ivrig att uppgradera till HD eller som vill förbättra sin HD-utrustning – och som vill göra det ordentligt.”

www.sony.se

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend