TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sony-kameran du kan surfa på nätet med

CES 2009: Trådlösa kameror är inget nytt, men trådsmala Cybershot DSC-G3 har till på köpet en inbyggd webbläsare, 10 megapixlar, 3,5-tums pekskärm och 4 GB minne.

forfatter
Publicerad 2009-01-09 - 12:22


Kameran kan kopplas till trådlösa nätverk och med hjälp av den inbyggda webbläsaren kan man sedan ladda upp bilder och vide direkt till webbplatser som Shutterfly, Picasa, Flickr, YouTube, DailyMotion och Photobucket.
Det går naturligtvis också att ladda upp bilder till Facebook-konton, men då måste man välja detta i webbläsaren eftersom det inte finns någon direktknapp för publicering till Facebook.

Kameran har också en antiblinkfunktion som gör att det inte tas någon bild om någon blinkar, i stället väntar DSC-G3 tills alla personerna som syns på den 3,5 tum stora skärmen har ögonen öppna.

Här finns naturligtvis också gott om andra moderiktiga funktioner, till exempel Smile Shutter, där bilden tas automatiskt när personen i motivet ler, samt ansiktsigenkänning som fokuserar skarpt och exponerar ansikten korrekt.

Dessutom är G3 utrustad med Sonys mycket fina Dynamic Range Optimizer-funktion, som balanserar kontrasten så väl att man får fram detaljer i skuggor utan att himlen och andra ljusa områden bränner ut i bilderna.

Tack vare 4 GB i minne kan G3 lagra upp till 1 000 bilder i full upplösning, som sedan kan beskådas på den stora skärmen med 921 600 punkters upplösning.
 
www.sony.se
 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend