TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sommarens hetaste prylar – del 5

forfatter
Publicerad 2011-06-28 - 09:32

Trådlöst ljud

Creative Ziisound D5x

Pris: ca 2 500 kr
se.creative.comHar du ingen stereo i sommarstugan eller husvagnen? Det räcker med den här. Creatives ZiiSound ger dig ett bra ljud utan att använda en enda kabel. Allt du behöver är en bärbar spelare som stöder blutetooth-stereo. Sedan är det bara att koppla in sig, sjunka ner i hammocken och njuta av musiken – eller varför inte en ljudbok? Kort sagt: en perfekt apparat för slappa dagar.

Perfekt för hängmattan

Amazon Kindle

Pris: ca 1 500 kr
www.amazon.com

Är du trött på att släpa på flera kilo böcker när du ska på semester? Då är Amazon Kindle svaret på dina böner. Gillar du att läsa på engelska är Kindle i en klass för sig. Tillgången på böcker är enorm och du kan läsa de allra senaste titlarna. Dessutom bygger skärmen på så kallat elektroniskt bläck och är briljant även om solen lyser rakt på den. Hela härligheten väger inte mer än 225 gram och batteritiden är en månad …
TomTom multilader Billader

Ladda allting på vägen

TomTom multilader

Pris: 240 kr
www.tomtom.se

Ladda tre prylar på en gång i bilen – och extra snabbt till och med. Vi prylnördar svär alltid över att det bara finns ett cigarettändaruttag i bilen. Hur ska man hålla liv i GPS:en, mobilen och iPaden vid långa bilfärder? Svaret är helt enkelt: Tomtoms multiladdare. Två USB-portar gör det enkelt att ladda de flesta mobila tillbehören. En av dem är till och med på 2,1 ampere vilket gör att man kan ladda strömslukande apparater som iPad snabbt. Och man kan fortfarande ladda prylar med ciggkontakt som GPS:er eller DVD-spelare för bilen samtidigt.

Trådløs ferielyd

Jensen partyPal


Pris: ca 1400 kr
jensenscandinavia.com

På sommaren rör man sig lite mer fritt än andra årstider, och då kan det vara en fördel att ha trådlösa högtalare. Med Jensen partyPal kan du ställa iPoden i dockan och flytta med dig högtalarna inom 20 meters räckvidd. Högtalarna är helt trådlösa och drivs med batterier som laddas med induktion. De sägs räcka till fyra timmars musik på hård volym innan de måste laddas igen. partyPal kan även strömma musik direkt från datorn med hjälp av USB-sändaren som ingår.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend