TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sommarens hetaste prylar – del 4

forfatter
Publicerad 2011-06-26 - 09:15

3D-spel

Nitendo DS

Pris: ca 2 500 kr
nintendo.se

Bärbara spelkonsoler är ett måste på sommaren! Tidigare i år släppte Nintendo den första bärbara konsolen med 3D-teknik – utan glasögon! Den har flera nya och bra funktioner, till exempel en kamera som tar bilder i både två och tre dimensioner. Sedan lanseringen i mars har det kommit hela 25 spel, och fler är på väg. Nu går det att spela både nya och gamla spel i nytt utförande!

Skattjakt på iPhone

Geocaching iPhone/iPod-spel

Pris: 75 kr
apple.com/se

Med den här appen kan du gå på skattjakt var du än befinner dig. Geocaching är ett fenomen som börjar bli ganska så utbrett även i vårt avlånga land. Med hjälp av en applikation använder man GPS-mottagaren i sin ”iPryl” för att hitta så kallade ”cacher” i närheten av var man befinner sig. De är föremål som placerats ut av andra skattletare genom åren och när man hittar dem så loggar man sitt fynd och lägger sedan tillbaka dem. Om du har tur tar skattjakten dig till nya och okända ställen.

Världens svåraste pussel

ISIS puzzle

Pris: 1 300 kr
isisadventure.co.uk

Vad sägs om lite hjärngymnastik som kanske varar hela sommaren? Om du tillhör dem som tycker att elektroniken kan stanna hemma på semestern så är kanske detta är mitt i prick. ISIS har blivit utsedd till en av världens svåraste pusselprylar och är en utmaning för alla hjärngymnaster. ISIS är en handgjord boll som består av flera lager och som är täckt av hieroglyfer. Varje boll är unik och har sin egen lösning. Poängen är att få upp bollen genom att vrida på dess delar, och på så sätt få tag i ledtrådar till virtuella och riktiga pyramider som är utplacerade i verkligheten – och som man kan vinna pengar om man hittar.

En rockare ibland oss

Ion Blockrocker

Pris: ca 2 500 kr
ionaudio.com

Behöver du ett rockigt ljud på campingen, i parken eller på stranden? Här är en tuff iPod-docka som är tillräckligt robust för att tåla en omgång. Den är en monohögtalare med en 8-tums bas och
en 1-tums diskant, vilket lär räcka för att få fart på grillfesten. Du kan dessutom dra igång en karaoke-show med hjälp av mikrofonen som ingår, eller varför inte koppla in en elgitarr i mikrofoningången? Batteriet laddas fullt på sex timmar och räcker sedan till tolv timmars musik på full volym.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend