TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sommarens hetaste prylar – del 3

forfatter
Publicerad 2011-06-24 - 09:03

Gör iPhone till kapsylöppnare

Be A HeadcasePris: ca 250 kr

beaheadcase.com

Äntligen ett riktigt praktisk tillbehör till iPhone. Be A Headcase heter företaget som kommit på att man kan göra ett iPhone-fodral med inbyggd flasköppnare av rostfritt stål. Och som grädde på moset finns det en app som håller ordning på hur många flaskor du har öppnat – och som spelar en valfri låt eller ger ifrån sig ett ljud när du öppnar flaskorna.
Vi ska inte påstå att detta är något du absolut behöver, men håll med om att det finns onödigare saker att lägga pengarna på? Ett par stycken, åtminstone …

Lika bra med båda händer

Samsung HMX-Q10BP HD-videokamera

Pris: 2 800 kr
samsung.se

Här är videokameran som fungerar lika bra för vänsterhänta som för högerhänta. En videokamera kan ha hur hög bildkvalitet som helst, om den inte går att använda är det ingen vits. Detta är en viktig fråga för vänsterhänta när det gäller kameror, vilket Samsung har insett. Q10 är lika enkel att sköta med båda händerna. Inspelningsknappen sitter i mitten och zoomratten är konstruerad att det inte spelar någon roll vilken hand man använder.

Sportsnäckorna

Philips ActionFit

Pris: 600 kr
philips.se

De här hörlurarna tål både väder och svett, så de är som klippta och skurna för träning. ActionFit, som också kallas för mer kryptiska SHQ3017, är framtagna för aktiva musikälskare som vill ha bra ljud när de joggar längs stranden eller i skogen eller tränar på annat sätt. Passformen är utformad för att sitta bra runt örat. Och om du blir svettig så är det bara att skölja av lurarna i vatten efteråt!
Med fjärrkontroll för iPhone och en förlängd sladd – med mikrofon för telefonsamtal – är det enkelt att byta låt utan att ta fram spelaren från fickan när du tränar.

iPhone-helikopter

AR.Drone The flying video game

Pris: 2.385 kr
Kjøp: pixmania.com

Slappa dagar på stranden eller i parken kan vara roliga också! Modellflygplan är kanske inte lika heta som förr, men nu har det kommit ett nytt slags flygande fordon. Det handlar om AR Drone, som är en flygande platta som styrs från en iPhone, iPad eller iPhone Touch. Somliga kanske säger: ”Leksak för far”, men vi säger: ”leksak för alla!” Spionera med den inbyggda kameran, gör konster i luften och utmana dina vänner på duell mellan farkosterna! AR Drone kan användas överallt, både utomhus och inomhus, och det finns flera appar i App Store.

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend